Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

E-UČBENIKI TOUCHSTONE

Namenjeni so učiteljem, ki bi radi s sodobnimi učnimi sredstvi popestrili pouk. S pomočjo računalnika in projektorja ali pametne table omogoča interaktivno predstavitev učnih vsebin.

Uporabljajo jih lahko tudi učenci kot multimedijski dodatek k učbeniku. Združuje vse v enem: učbenik, zvočne posnetke, slike, rešitve nalog, slovar. Narejen je tako, da omogoča hitrejši in učinkovitejšo uporabo učnih vsebin.

Spletno verzijo E- učbenikov: Touchstone 7, E- Touchstone 8 in Touchstone 9 lahko do nadaljnega brezplačno uporabljate.

E-učbenik Touchstone   E-učbenik Touchstone   Eučbenik Touchstone
Ogled >>   Ogled >>   Ogled >>
Nakup >>   Nakup >>    

 


E-UČBENIK omogoča

Predvajanje vseh zvočnih posnetkov s podnapisi ali brez njih
Vsi zvočni posnetki so integrirani v e-učbenik, zato ob uporabi e-učbenika ne rabite več dodatnega cd-ja. Zvočnih posnetki so opremljeni s podnapisi, kar omogoča učencem, da lažje sledijo besedilu, še posebej tistim, ki so bolj vizualni tipi. Zelo učinkovito za vaje izgovorjave.

Interaktivno reševanje vaj - animacije
Kar 200 vaj v učbeniku je predelanih v interaktivne, kjer je treba vstaviti pravilno obliko,odkljukati pravilno rešitev, prenesti (drag and drop) pravilen odgovor na pravo mesto, odgovoritiali zastaviti vprašanje. Rešitve lahko preverimo takoj, in sicer za posamezni primer ali za celotno vajo saj imajo vse vaje hitro preverjanje – quick check.

Dodajanje lastnih komentarjev, zapisov in dodatnih primerov v beležko
Beležka vam omogoča, da si zapišete raznovrstne opombe k posamezni nalogi, besedilu, vaji, nato pa jih lahko dopolnjujete ali brišete.

Označevanje besed in delov besedila
Če želite, lahko del besedila, sliko, razpredelnico, slovnično razlago ipd., podčrtate, označite z markerjem. Oznake lahko kadarkoli zbrišete ali jih pustite, ker se boste k njim še vračali.

Popestritev pouka z vsebinami na internetu
Samo klik je potreben in že se lahko povežete s prednastavljeno stranjo na spletu, ki popestri, aktualizira in dopolni učno temo.

Lažje učenje besedišča preko flash kartic in slovar
Pomen angleških besed lahko preverite v slovarju, ki je elektronska verzija slovarčka, ki je priložen delovnemu zvezku
Novost E-učbenika Touchstone 8, so flash kartice, ki omogočajo lažje učenje besedišča. Pri vajah, kjer prihaja do večjega števila novih besed, ki spadajo v posamezen sklop (npr:trgovine, živali,športne aktivnosti ipd.) so dodane flash kartice z besedo v angleščini in prevodom v slovenščini.

Brskanje po učbeniku, povečava, pollstranski, celostranski in dvostranski pogled
Za hitro pregledovanje učbenika je na voljo polstranski, celostranski in dvostranski pogled.
Za povečanje posameznega dela strani pa je na voljo do 400-kratna povečava.